Verre reizen

Cuba....klik hiervertrek op donderdag:04 april 2019
Canada....klik hiervertrek op donderdag:06 juni 2019
Azoren....klik hiervertrek op dinsdag:03 september 2019
USA...klik hiervertrek op maandag:04 november 2019

14 daagse rondreis CUBA :
ongetwijfeld de mooiste rondreis met alles erop en erbij. Half pension gedurende de rondreis en “all in” in ons verblijfhotel Melia in Varadero.

15 daagse rondreis 3 eilanden : DE AZOREN
Deze rondreis is volledig nieuw !!
Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 8 dagen tijd bezoekt u de prachtige groene eilanden Terceira en São Miguel, elk met haar eigen charme. Bezoek op Terceira de UNESCO stad Angra do Heroísmo met haar indrukwekkende kerken, paleizen en stadsmuren uit de 16e eeuw en de grootste krater van de Azoren, Caldeira de Cuilherme Moniz. Op São Miguel wacht op u een prachtig uizicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater. En wilt u de ultieme Azoren belevenis? Ga op zeesafari en spot walvissen en dolfijnen.Adembenemende natuur, rijke tradities, pittoreske vissersdorpen en aangename lenteachtige temperaturen. De vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is nog ongerept en een echt paradijs voor natuurliefhebbers. In 8 dagen tijd bezoekt u de prachtige groene eilanden Terceira, Faial en São Miguel, elk met haar eigen charme.de reis wordt in half pension aangeboden.

14 daagse rondreis Oostelijk CANADA (binnenkort komt dit programma online)
Reeds 6 jaar organiseren wij deze fantastische rondreis. De meest interessante rondreis die u kan vinden. Werkelijk alles erop en erbij. Stedenbezoek gecombineerd met de indrukwekkende natuur van Canada met een pareltje : Isles aux Coudres. De reis wordt in vol pension aangeboden

15 daagse rondreis : U.S.A.
Een topper gedurende 6 jaar !!!!!
Een totaal complete rondreis met bezoek van Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar “De Bahamas “
Rondreis in kamer + ontbijt en gedurende de cruise : vol pension.

 

Voor alle andere reservaties, inschrijvingen of boekingen,
mail naar Eddy Boeckmans:
eddy@mallorcaspecial.net

 

 

You cannot copy content of this page