8 daagse vliegreis voor Senioren naar Mallorca

8 daagse vliegreis voor Senioren naar Mallorca
Thuisbasis van uw reisleider : Eddy
Vertrek op :   zaterdag : 09 april 2022 Paasvakantie 2022

 

   MALLORCA 

 

Wij verblijven in Hotel : Sur de Mallorca ****
Ontbijt en avondmaal ( met dranken ) inbegrepen 4 sterrenhotel en alle kamers met lateraal zeezicht


Prachtig gelegen Hotel  : Sur de Mallorca ****

DAG 1 : 09 april  : Zaterdag
Aankomst vanuit Brussel op de luchthaven van Mallorca. Onze reisbegeleider Eddy wacht u op in de luchthaven van MALLORCA. Transfer naar ons Hotel. Check-in in ons Hotel en in de namiddag organiseren wij een wandeling die wij noemen : kennismaking met de omgeving. Wij liggen op een kwartiertje stappen van het oude kleine stadscentrum .

DAG 2 :10 april tot 16 april : zondag tot zaterdag : dag 8
Verblijf in dit prachtige 4 sterrenhotel in half pension (dranken bij avondmaal inbegrepen )

Dag 8 ( zaterdag )  : uitchecken in ons Hotel en tranfer naar de luchthaven van Palma de Mallorca , check-in voor de vlucht naar Brussel.


Stijlvolle slaapkamer ( met zeezicht )

Hotel THB Sur Mallorca is een 4-sterrenhotel met 198 kamers, allemaal met spectaculair uitzicht op zee. Het ligt in de bekende plaats Colonia de Sant Jordi, Mallorca. Vanwege de aanwezigheid van prachtige stranden en baaien als Es Trenc en Es Carbó is Hotel THB Sur Mallorca een ideale keus voor wie dit schilderachtige deel van het eiland wil leren kennen. Het hotel heeft een compleet aanbod aan voorzieningen en garandeert een onvergetelijk verblijf voor gezinnen, groepen en stelletjes. Bovendien maken de sportvoorzieningen en de activiteiten die je in de buurt kunt ondernemen van THB Sur Mallorca een uitstekend alternatief voor sportieve en avontuurlijke mensen. Ontdek wat we je te bieden hebben!

Dit Hotel is geliefd bij het Belgische Vlaamse cliënteel !!!!

Excursies : niet inbegrepen in onze prijs  
Alle excursies worden begeleid door een vlaming in hart en nieren. Eddy Boeckmans.( reeds 39 jaar wonende in Mallorca ) Wij laten u vrij en u kan alle excursies apart ter plaatse boeken bij Eddy.
Indien u alle excursies wil meedoen kan u dit bij uw reservatie opgeven : speciale prijs voor alle excursies : 200 €

Hierbij een overzicht van alle excursies :

Dag 2 : ZONDAG :
excursie van 3/4 dag naar SAN SALVADOR  prachtige locatie op een hoogte van 535 meter met indrukwekkend panoramisch uitzicht over het oostelijk gedeelte van het eiland. Bezoek aan een eigen kerkje met een concert van 8 minuutjes ( wondermooi )  S’middags gaan wij een gastronomisch diner nuttigen in het befaamde restaurant :  Castillo del Bosque met een gastronomisch menu om van te snoepen. Witte en rode wijn inbegrepen.  Prijs ½ dag excursie + middagmaal   :   69 € per persoon

Dag 3 :  MAANDAG
1 volledige daguitstap naar de hoofdstad van Mallorca namelijk Palma. Volledige rondleiding door Eddy in de stad en de namiddag vrij voor shoppen of wandelen in de stad.                                   Prijs voor 1 dagexcursie : 49 € per persoon

Dag 4 : DINSDAG
Volledige vrije dag voor iedereen. Een fijne wandeling langs het strand van Es Trencc of een facultatief  bezoekje aan het haventje van Colonia Saint Jordi of boottochtje naar eiland Cabrera.

Dag 5 : WOENSDAG
½ dagexcursie naar de meest interessante markt in SINEU is nog steeds de meest pittoreske markt van het eiland te vergelijken met een markt bij ons 30 jaar geleden.  Een grote keus van typische produkten van het eiland !!!!!!
Prijs voor deze ½ dagexcursie :  45 € per persoon

Dag 6 : DONDERDAG
1 volledige daguitstap naar Puerto Andratx in het o osten van het eiland ( zeer pittoresk ) Hier gaan wij een aangename wandeling maken van een uurtje .Daarna rijden wij door het Tramuntanagebergte naar  het domein “LA GRANJA “  hier staat de tafel gedekt voor een speciaal middagmaal op zijn mallorkaans met witte en rode wijn . In de namiddag bezoekt men individueel het domein waar u nog oude ambachten kan bewonderen, alsook het gratis proeven van streekgerechten die u in Belgie niet kan vinden. Ook een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden.
Prijs van deze dagexcursie + middagmaal : 59 € per persoon

Dag 7 : VRIJDAG
volledige vrije dag in ons Hotel om te zwemmen of te genieten van strand en zon. Voor diegenen onder u die sportief zijn organiseert Eddy een fietstochtje langs de kust en gaan wij het binnenland verkennen. ( huur fiets ter plaatse te reserveren )
prijs : ongeveer : 20 € per persoon ( volledig fakultatief )

  fietsen met Eddy

Indien u het volledige pakket boekt bij de reservering van de reis betaald u ( als Senior )  200 €  (i.p.v.222 € )

PRIJS VAN DEZE UITZONDERLIJKE SENIORENREIS :

889 € per persoon in een tweepersoonskamer

Voor de alleenstaande senioren : geen toeslag voor een 1 persoonskamer

Inbegrepen in onze prijs :

 • Vluchten Brussel-Mallorca heen en terug
 • Verblijf in 4 sterrenhotel Sur de Mallorca ****
 • Alle kamers met lateraal zeezicht
 • Verblijf in half pension ( buffetvorm )
 • Excursies apart te reserveren
 • Bij 2 excursies zijn het middagmaal inbegrepen
 • Alle transfers in Mallorca ( luchthaven – Hotel )
 • Volledige begeleiding van de reis door Eddy
 • Geen singletoeslag voor alleenstaande senioren

Niet inbegrepen in onze prijs

 • Reis en annulatieverzekering Touring
 • Alle voorziene excursies ( zie programma )

You cannot copy content of this page