Sur de Mallorca

SPECIALE SENIORENACTIE 2019

geen supplement singlekamer!!!

Eiland Mallorca
Het eilandje dat zoveel te bieden heeft !!!!! Eddy woont hier ondertussen reeds 35 jaar !!!!

Hotel SUR DE MALLORCA ****
1 ENKELE AFREISDATUM : ZONDAG 20 OKTOBER 2019

8 daagse verblijf in “ alles inbegrepen ” alle maaltijden en dranken inbegrepen

Mallorca. Een prachtig eiland in de middellandse zee. Een pareltje om te ontdekken !! Vergeet de stranden en het massatoerisme en ontdek samen met Eddy de mooiste plekjes !


Hotel Sur de Mallorca **** viersterrenhotel Colonia San Jordi

P R O G R A M M A

Dag 1 : zondag
vertrek in Brussel –vlucht naar Palma de Mallorca. Aankomst op de luchthaven van Palma. Transfer naar ons Hotel Sur de Mallorca **** viersterrenhotel gelegen in Colnia San Jordi.
Gelegen op een rots ( inham) vlak aan de middellandse zee. Welkomstdrink door onze reisleider Eddy en kleine verkenningswandeling langs de kust.
Avondmaal en overnachting.

Dag 2 : maandag tot en met dag 8 zondag
Verblijf in ons Hotel in systeem “ alles inbegrepen” d.w.z. alle maaltijden en dranken inbegrepen.
Genieten van het mooie lange zandstrand , een wandeling naar het bijgelegen haventje ,een fietstochtje ,een dagje “niksen “, een paar uurtjes kuieren langs de vele winkeltjes langs de palmpromenade,iedereen maakt zijn vrije dagen zo gezellig mogelijk. Ook een boottochtje naar het eiland “Cabrera “behoort tot de mogelijkheden.

Dag 8 : zondag
Transfer naar de luchthaven van Palma de Mallorca en vertrek naar Brussel. Naargelang de vertrekuren hebt u nog recht op een ontbijt of middagmaal in ons Hotel.

Heel belangrijk !!!
Al onze alleenstaande senioren betalen geen supplement voor een singlekamer. Dus u ontvangt een dubbele kamer met bezetting van 1 persoon.

Uw aandacht !!!
Gedurende ons verblijf zal uw gids en organisator EDDY verschillende excursies organiseren. Iedereen kan vrij bepalen wat hij wel of niet meedoet.
Het volledige excursieprogramma wordt u aangeboden bij de welkomstdrink, alsook de prijzen.

Hierbij een overzicht van enkele excursies :
1 volledige dag vrij voor ontspanning. Wandelen of een fietstochtje maken
1 volledige dagexcursie naar Pollença en Formentor in het noord-oostelijk gedeelte van het eiland. Inbegrepen bezoek dorpje : Pollença. Na het ontbijt rijden wij naar het dorpje Pollença in het noorden van het eiland. Rond de Romeinse kerk in de kleine enge straatjes heerst er een echte dorpsmentaliteit , wij bezoeken de kathedraal.
Het dorpje straalt echte warmte uit met de plaatselijke bewoners in hun pittoreske dorpje. Het meest aangename is de beklimming van de “Calvarie” Uitgebreid bezoek van het dorpje is voorzien.Een geweldige sfeer van kleuren en muziek! Mallorcaans middagmaal ( culinair )in een restaurantje in Puerto de Pollença inbegrepen. Na de middag vertrek naar de” Mirador van Formentor “ gelegen in het uiterste noorden op een hoogte van 720 meter. Hier is er mogelijkheid tot individueel wandelen over speciaal aangebrachte paadjes ,en na elke bocht een fantastisch panoramisch uitzicht dat u zeker zal bekoren !! Hier stelt u zichzelf zeker de vraag: Hoe mooi is dit eiland eigenlijk ? Voor de liefhebbers van de natuur is dit echt het mooiste. In de late namiddag vertrek naar ons Hotel. Een onvergetelijke dag !! Avondmaal in ons Hotel


Baai van Pollenca

1 volledige dagexcursie naar Puerto Andratx met stop en bezoek. Typisch Mallorcaans haventje in het zuidwesten van het eiland. Meeste schilders en poëten komen daar samen voor de romantiek en de rust. Daarna rijden wij door het Tramuntana gebergte naar “ La Granja “ Middagmaal en volledig bezoek . Oude finca ( oud herenhuis uit de tijd van de Arabieren en de rijke Mallocaanse Heren ). U ontvangt een Nederlandstalig plan en uitleg voor uw bezoek. Ook hebt u een degustatie van wijnen en typisch mallorcaanse producten zoals: Hierbas – kazen – sobresada-bunyols-(soort smoutebollen ) vijgenbrood en marmeladas.


Haventje van Puerto Andratx

½ dagexcursie naar het bergdorpje “Valldemossa “
Volledig bezoek dorpje met La Cartuja ( karthuizenklooster) waar Chopin en George Sand een winter hebben doorgebracht, alsook een wandeling door de smalle straatjes van het dorp en een stop aan het geboortehuis van Santa Catalina Thomas. Geen middagmaal inbegrepen in de ½ dagexcursie. Rond de klok van 13 uur 30 rijden wij terug naar ons Hotel Sur de Mallorca ****.
Namiddag vrij voor te genieten van zon – zee en strand. Avondmaal in ons Hotel .


Mooiste dorpje Valldemossa

1 volledige dag voor bezoek aan de hoofstad Palma
Ontbijt in Hotel. Om 09.00 uur vertrek voor een bezoek aan de hoofdstad: Palma. In de voormiddag met de autobus naar Palma (Rondleiding van 3 uur 30 minuten). Volledig bezoek oude en nieuwe stadsgedeelte- Kerkje Saint Michel- Plaza cort- Plaza d ‘ espagna – overdekte markt : Olivar – Plaza de la Reina – Jardin del rey – Plaza Mayor en omgeving kathedraal en Parc del mar. Deze voormiddag wandeling wordt begeleid door uw gids: Eddy. Gedurende onze wandeling voorzien wij een sanitaire stop en drinkpauze. Einde excursie om 13 uur 30. Iedereen is vrij om de namiddag in te vullen zoals: shoppen in Palma of bezoek aan een museum of bezoek aan de kathedraal en historische gebouwen enz….
Terugkeer met autobus naar Hotel Vertrek in Palma om : 17 uur. Aankomst Hotel om 18 uur.


Stad Palma met haar kathedraal

Prijs = 895 € per persoon

ALLES INBEGREPEN !!!!
Excursies + transfers + Hotel + vluchten + reisbegeleider en gids : Eddy + verblijf in “ alles inbegrepen “ .

Inbegrepen in onze prijs :
– vluchten Brussel – Palma de Mallorca – Brussel
– transfers luchthaven Palma naar Hotel ( heen en terug )
– verblijf in ons Hotel Sur de Mallorca **** op basis van “ all in “ (alle maaltijden en dranken inbegrepen).
– deskundige begeleiding door uw reisagent ter plaatse Eddy

Niet inbegrepen in onze prijs :
– reis en annulatieverzekering
– GEEN SUPPLEMENT SINGLE

 

Beschrijving Hotel Sur de Mallorca ****
Dit viersterrenhotel is gelegen op een rots ( inham). Ideale ligging vlak aan zee.
De Belgische gasten die hier hebben gelogeerd zijn zeer tevreden. Dit Hotel hoort toe aan de THB hotels, goede naam en goed gewaardeerd.
Voordelen zijn : wandelafstand naar centrum het dorpje. Vele barretjes en winkeltjes zijn op loopafstand. Alle kamers met bad en douche en zeezicht en balkon
De keuken is internationaal.
Onze bevinding persoonlijk :
Zeer goed Hotel **** prijs is evenredig met product.
Een aanrader in zijn soort en klasse ****


Zeer mooie kamers met zeezicht in Hotel Sur de Mallorca ****


Foto van het volledige en prachtige Hotel Sur de Mallorca ****


Het mooie openlucht-terras van Hotel Sur de Mallorca ****


zonsondergang vanuit uw kamer

Eddy Boeckmans
Verantwoordelijke belgische markt
0034 674 274 647
grupos.molinar@bthetravelbrand.com

 

You cannot copy content of this page