Mallorca 8 dagen

EILAND : M A L L O R C A
8 daagse verblijf + rondrit
Het eilandje dat zoveel te bieden heeft !!!!!
Eddy woont hier ondertussen reeds 35 jaar !!!!

Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension
2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal
2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

afreisdatums:
vertrek zaterdag:
04 mei 2019
05 oktober 2019

Mallorca, Een prachtig eiland in de middellandse zee. Een pareltje om te ontdekken !! Vergeet de stranden en het massatoerisme en ontdek samen met Eddy de mooiste plekjes !


Hotel Apolo **** in C’an Pastilla

P R O G R A M M A
Dag 1 :   zaterdag
vertrek in Brussel –vlucht naar Palma de Mallorca
Aankomst op de luchthaven van Palma. Transfer naar ons Hotel Apolo **** Gelegen aan het mooie zandstrand van Playa de Palma.Welkomsdrink door onze reisleider Eddy en kleine verkenningswandeling langs de kust. Avondmaal en overnachting.

Dag 2 : zondag
1 volledige dag vrij voor ontspanning. Wandelen of een fietstochtje maken of helemaal niks doen en genieten van het prachtige zandstrand vlak voor het Hotel. Ontbijt en avondmaal in ons Hotel.

Dag 3 : maandag
Na het ontbijt 1 volledige dagexcursie naar Pollença en Formentor in het noord-oostelijk gedeelte van het eiland. Inbegrepen bezoek dorpje : Pollença. Na het ontbijt   rijden wij naar het dorpje Pollença in het noorden van het eiland. Rond de Romeinse kerk in de kleine enge straatjes heerst er een echte dorpsmentaliteit , wij bezoeken de kathedraal. Het dorpje straalt echte warmte uit met de plaatselijke bewoners in hun pittoreske dorpje. Het meest aangename is de bekimming van de “Calvarie” Uitgebreid bezoek van het dorpje is voorzien. Een geweldige sfeer van kleuren en muziek! Mallorcaans middagmaal ( culinair )in een restaurantje in Puerto de Pollença. inbegrepen. Na de middag vertrek naar de” Mirador van Formentor “ gelegen in het uiterste noorden op een hoogte van 720 meter. Hier is er mogelijkheid tot individueel wandelen over speciaal aangebrachte paadjes ,en na elke bocht een fantastisch panoramisch uitzicht dat u zeker zal bekoren !!
Hier stelt u zichzelf zeker de vraag : : Hoe mooi is dit eiland eigenlijk ? Voor de liefhebbers van de natuur is dit echt het mooiste .In de late namiddag vertrek naar ons Hotel.   Een onvergetelijke dag !!
Avondmaal in ons Hotel


Baai van Pollenca

Dag 4 : dinsdag
Na het ontbijt 1 dagexcursie naar Puerto Andratx met stop en bezoek Typisch mallorkaans haventje in het zuid-westen van het eiland. Meeste schilders en poeten komen daar samen voor de romantiek en de rust.
Daarna rijden wij door het Tramuntana gebergte naar “ La Granja “ Middagmaal en volledig bezoek . Oude finca ( oud herenhuis uit de tijd van de Arabieren en de rijke Mallocaanse Heren ) U ontvangt een nederlandstalig plan en uitleg voor uw bezoek. Ook hebt u een degustatie van wijnen en typisch mallorcaanse produkten zoals : Hierbas, kazen, sobrasada, bunyols(soort smoutebollen ) vijgenbrood en marmeladas. Vertrek voorzien om 17 uur naar ons Hotel Apolo **** . Avondmaal in Hotel.


Haventje van Puerto Andratx

Dag 5 : woensdag
Na het ontbijt ½ dagexcursie naar het bergdorpje “Valldemossa “ Volledig bezoek dorpje met La Cartuja ( kartuizenklooster) waar Chopin en George Sand een winter hebben doorgebracht, alsook een wandeling door de smalle straatjes van het dorp en een stop aan het geboortehuis van Santa Catalina Thomas.Geen middagmaal inbgrepen in de ½ dagexcursie. Rond de klok van 13 uur 30 rijden wij terug naar ons Hotel Apolo ****. Namiddag vrij voor te genieten van zon –zee- en strand. Avondmaal in ons Hotel .


Mooiste dorpje Valldemossa

Dag 6 : donderdag :   ½ dag bezoek aan de hoofstad Palma
Ontbijt in Hotel . Om 09.00 uur vertrek voor een bezoek aan de hoofdstad: Palma. In de voormiddag met de autobus naar Palma –Rondleiding van 3 uur 30 minuten –Volledig bezoek oude en nieuwe stadsgedeelte- Kerkje Saint Michel- Plaza cort- Plaza d ‘ espagna – overdekte markt : Olivar – Plaza de la Reina – Jardin del rey – Plaza Mayor en omgeving kathedraal en Parc del mar. Deze voormiddagwandeling wordt begeleid door uw gids : vlaamssprekend. . Gedurende onze wandeling voorzien wij een sanitaire stop en drinkpauze. Einde excursie om 13 uur 30 –Terugkeer met autobus naar Hotel. Voor diegenen die willen : namiddag vrij in de stad.Palma, bijvoorbeeld voor shopping of bezoek historische gebouwen. Avondmaal in ons Hotel .( geen middagmaal inbgrepen in de ½ dagexcursie.)


Stad Palma met haar kathedraal

Dag 7 : vrijdag : 1 volledige dag om te doen wat u graag doet.
Ontbijt in ons Hotel . Genieten van het mooie lange zandstrand , een wandeling naar het bijgelegen haventje ,een fietstochtje langs het nieuwe aangelegde fietspad naar Palma ,een dagje “niksen “, een paar uurtjes kuieren langs de duizende winkeltjes langs de palmpromenade,iedereen maakt zijn vrije dag zo gezellig mogelijk. Middagmaal en Avondmaal in ons Hotel Apolo .

Dag 8: zaterdag
Na het onbijt check-out. Op het aangemelde uur vertrek met de autobus naar de luchthaven van Palma. Aansluitend vlucht Palma naar Brussel

Prijs = 1.100 € per persoon

ALLES INBEGREPEN !!!!
Excursies + Hotel + Vluchten + Reisbegeleiding + Half pension .

Inbegrepen in onze prijs :
– vluchten Brussel-Palma de Mallorca- Brussel
– verblijf in ons Hotel Apolo **** op basis van half pension (zie beschrijving )
– alle excursies vermeld in ons programma hierboven vermeld.
– deskundige begeleiding door uw reisagent ter plaatse
– de 2 dagen van de volledige dagexcursies is een middagmaal voorzien in een plaatselijk restaurantje. ( de 2 ½ dagexcursies is geen middagmaal voorzien)
– ontbijt – en avondmaal in ons Hotel inbegrepen

Niet inbegrepen in onze prijs :
– reis en annulatieverzekering
– Supplement singlekamer Hotel : 20 € per persoon per nacht

  

Beschrijving  Hotel Apolo ****
Dit viersterrenhotel is gelegen aan het lange zandstrand van Playa de Palma. Ideale ligging aan een palmenpromenade ,vlak aan zee. De Belgische gasten die hier hebben gelogeerd zijn zeer tevreden. Dit Hotel hoort toe aan de BG hotels – goede naam en goed gewaardeerd.
Voordelen zijn : Dicht bij de stad Palma op 12 km. Vele winkeltjes en barretjes zijn op loopafstand. Alle kamers met bad en douche en zeezicht en balkon De keuken is internationaal.

Onze bevinding persoonlijk :
Zeer goed Hotel **** prijs is evenredig met product.
Een aanrader in zijn soort en klasse ****

  
Zeer mooie kamers met zeezicht in Hotel Apolo ****

Eddy Boeckmans
Verantwoordelijke belgische markt
0034 674 274 647
grupos.molinar@bthetravelbrand.com

 

You cannot copy content of this page