Florida

Unieke seniorengroepsreis   

              F L O R I D A

  

Alleenstaande Senioren betalen geen singletoeslag voor deze reis !!!!!

Uw reisgids en begeleider :
  Eddy

Groepsreis  :
minimum  :    08   personen
maximum :     20   personen

 

Vertrek op woensdag  : 18 november 2020     15-daagse reis    

VOLLEDIG PROGRAMMA

Dag 1 : woensdag
Vertrek  vanuit Zaventem met  United Airlines voor vlucht naar Orlando  (via New York).   Bij aankomst transfer   naar  Hotel Comfort Inn  in   Kissimmee.   Inchecken hotel en overnachting.

Dag 2 : donderdag   :  dagbezoek  Sea World. ( inkomtiket inbegrepen)

Dag 3 : vrijdag            : dagbezoek   Disney World. (inkomtiket          inbegrepen  )

Dag 4 : zaterdag        :  dagbezoek   Epcot Center (inkomtiket inbegrepen)

Dag 5 : zondag           :   dagbezoek   Legoland (Cypress Gardens)   (inkomtiket  inbegrepen )

Dag 6 : maandag       :   tranfer naar Cape Canaveral en inscheping  voor

Inscheping 5 daagse cruise naar “ De Bahamas “

VERBLIJF GEDURENDE 5 DAGEN OP ONZE CRUISE  IN VOL PENSION
maandag-dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag  :  cruise

Dag  10 : vrijdag  : ontscheping om 07.00 uur  in de morgen( na het ontbijt op het schip ) Daarna bezoeken wij “ Kennedy’s Space Center” (inkomticket niet inbegrepen) In de namiddag transfer naar Miami Beach en intrek in ons Hotel.Comfort Inn .

Dag 11 : zaterdag :  ½ dag uitstap naar de Everglades en namiddag vrij.

Dag 12 : zondag  :  een vrije dag voor iedereen
(eventueel een plaatselijke excursie te boeken ) Facultatief.

Dag 13 : maandag : rond de middag transfer naar de luchthaven van Miami en vertrek vlucht naar New York . Aansluitend vlucht naar Brussel.

Dag 14 : dinsdag : aankomst in de vroege morgen in Zaventem .

Zie hierbij het voorziene vliegschema :

VLUCHTNR         DATUM          VAN                             NAAR                                    V             A             +1d

UA 998                  18NOV           BRUSSEL                    NEW YORK EWR               10:00     12:00

UA 673                  18NOV           NEW YORK EWR      ORLANDO                            13:45      16:30

UA2015                 01DEC           MIAMI                          NEW YORK EWR               12:43      15:50

UA 999                  01DEC           NEW YORK EWR       BRUSSEL                             18:30      07:45     02DEC

 

Prijs van deze prachtige reis :

2.929 € per persoon

Inbegrepen in onze prijs
Vluchten Brussel – New York – Orlando en  Miami – New York- Brussel
– inkomtickets van 4 attractieparken.
– alle transfers en excursies beschreven in ons programma.
– cruise in volpension van 5  dagen naar de Bahamas
– allemaal  buitenhutten gedurende de cruise .
– Hotel in Miami Beach op basis van kamer en ontbijt..
– Hotel in Orlando op basis van kamer en ontbijt.
– ontbijt onder buffetvorm
– fooien personeel cruiseschip
– deskundige begeleiding door Eddy Boeckmans

Niet inbegrepen in onze prijs:
– avondmaal in een restaurant  (1 drank bij avondmaal inbegrepen)
– onze middagmalen zijn een snack .
– Alle avondmalen zijn facultatief  en helemaal niet duur (ongeveer 20 tot 25 € per persoon )
– Eddy zal u begeleiden naar restaurants goed bekend bij hem.( door de jaren ervaring)
– reis en annulatieverzekering TOURING

Speciale Opmerkingen :
 verplicht voor iedere deelnemer: één digitaal internationaal paspoort voor de U.S.A. aan te vragen  op het gemeentehuis.
 uw gids en begeleider Eddy reist al voor de 33 ste keer naar Florida
 alle deelnemers komen samen één maand voor vertrek op een af te spreken plaats in Belgie voor een meeting met alle laatste gegevens over de Floridareis : zoals klimaat-kleding-kredietkaarten-maaltijden-telefoneren enz enz
Men is verplicht een ESTAformulier aan te vragen voor iedere deelnemer (ster)  Daar hoeven jullie niets voor te doen. Dit doet onze reisorganisatie voor U .
Prijs  is 15 € per persoon.

Een heel fijne reis toegewenst !!!

Eddy Boeckmans
Reisbegeleider  Florida

De Sunshinestaat :  Florida ( informatie )
Florida is één van de Verenigde Staten van Amerika. Met de ligging in het uiterste zuidoosten is Florida een mengsel van het gestructureerde Amerika en de zwoele Cariben. Het subtropische klimaat en de aanwezigheid van een groot aantal immigranten uit voornamelijk Cuba maar ook andere landen uit het Caribisch gebied zorgen hiervoor. Niet voor niets dat deze Sunshine State jaarlijks zoveel toeristen weet te lokken naar de duizenden kilometers kustlijn met prachtige badplaatsen zoals Miami Beach, Naples, Daytona Beach en Fort Lauderdale. Voor Europeanen is de zuidelijke helft van Florida die loopt tot de lijn Tampa-Orlando-Daytona Beach de meest bezochte. Het noorden is echter niet minder interessant. Misschien minder bekend en vooral in de wintermaanden minder warm, maar voor Amerikanen zeker ook een belangrijk toeristisch gebied. Langs de kusten van de Panhandle, het noordwesten van Florida, bivakkeren rond Pasen, Thanksgiving en in de zomermaanden massa’s Amerikanen die vooral afkomstig zijn uit de staten uit de directe nabijheid. De conservatieve instelling van deze mensen hebben de kuststrook van de Panhandle de bijnaam Redneck Riviera gegeven. De meest extreme mensen uit deze regio’s hebben diepgegronde problemen met alles wat niet blank en heteroseksueel is. Soms is er zelfs sprake van haat tegenover gekleurde en/of homoseksuele mensen. De gay-friendly instelling die je in het zuiden van Florida en dan met name in Miami Beach tegenkomt is hier ver te zoeken.

Wie voor het eerst een vakantie naar Florida wil boeken raden we aan niet teveel te willen zien en doen tenzij je al zeker weet dat het meteen de laatste keer zal worden.  Indien de pretparken niet je hoofddoel zijn om Florida te bezoeken adviseren wij om het bij één of twee pretparken te houden. Kijk welk themapark het beste bij jou ligt en laat je niet leiden door wat “moet”. Als je niets om Disney geeft maar wel gek bent van dieren dan heeft het meer zin om Seaworld Orlando te bezoeken   Hetzelfde geldt voor Disney World Resort. Hier kun je bijvoorbeeld een 3daagse pas kopen waarmee je per dag één van hun parken kunt bezoeken. De populairste parken zijn Magic Kingdom (het Disneyland zoals wij het kennen), Epcot en Animal Kingdom.

Een ideale rondreis door het zuiden van Florida bevat de volgende elementen: minimaal één bestemming aan de westkust, minimaal een paar dagen in Miami, Miami Beach of Fort Lauderdale (waarbij je uitstapjes kunt maken naar Miami), minimaal twee of drie dagen in Orlando.. Dat laatste is vooral afhankelijk van je voorkeur en de tijd die je in Florida bent. Een onderdeel waarvan wij vinden dat het eigenlijk niet mag ontbreken in een reis naar Florida is nationaal park Everglades. Dit draslandgebied is een enorm ecologisch systeem waar je een prachtige flora en fauna aantreft. Dit is het enige gebied ter wereld waar krokodillen en alligators naast elkaar leven. Als je naar de Everglades gaat dan moet je zeker een tochtje met een airboat over de moerassen maken. Wat je van Florida mag verwachten is een vrij ontspannen sfeer, veel vermaak in alle mogelijke vormen (behalve casino’s) en een grote kans op lekker weer.

 

Gewoon een echte aanrader  !!!!!!

You cannot copy content of this page