Florida 2022

Florida 2022

VIP-bestemming  SENIOREN            BESTEMMING : FLORIDA

                                   
reisbegeleider Eddy

15 daagse rondreis FLORIDA :   vertrek op zaterdag 05 februari 2022

Eddy was de afgelopen 20 jaar 31 keer op reis in Florida. Ik wil met een beperkt aantal personen nog eens terug als reisbegeleider en chauffeur van een minivan met minimum 8 en maximum 10 personen ( allemaal Senioren ) Ik ga dit helemaal doen op mijn manier , d.w.z. met genegenheid , een beetje vaderlijk en vooral mijn senioren laten genieten van een onvergetelijke rondreis door de Sunshine-State. Ik heb speciaal gekozen voor februari daar het weer dan schitterend is om vele belangrijke plaatsen te bezoeken.

Hierbij ons reisprogramma en Hotelkeuze ( allemaal rechtstreeks gereserveerd met mijn persoonlijke contacten in Florida.)

Zaterdag  05 februari  2022 :  samenkomst in Zaventem en vertrek naar Orlando. Eddy wacht u op in de luchthaven van Zaventem , check-in en vertrek met United Airlines naar Washington en verder door naar Orlando. Ophalen van de minivan (14 personen ) en transfer naar ons Hotel Comfort Inn Maingate in Kissimmee. Mooi Hotel centraal gelegen voor bezoek van alle parken en bezienswaardigheden .Check-in en overnachting. Wij verblijven hier in kamer met continentaal ontbijt.


De directeur van dit Hotel is reeds jaren een zeer goede vriend.

Zondag 06 februari 2022 tot en met vrijdag 11 februari 2022 
verblijf in dit Hotel voor overnachting en continentaal ontbijt.

Zondag 06 februari 2022 : lange vlucht gehad en even pauzeren.
Continentaal ontbijt en daarna gaan wij op verkenning en bezoeken Gaterland Zoo en de Floridamall.

Maandag 07 februari 2022 : volledige dag bezoek aan Cypress Gardens + Legoland , in één woord prachtig stukje aangelegde natuur en shows om van te smullen. Steden zoals Parijs en New York kan je bewonderen in legoblokjes. Inkomticket inbegrepen.

Dinsdag 08  februari 2022 : volledige dag bezoek aan Sea World
orkashow en dolfijnenshows inbegrepen. Een heerlijke dag om te genieten van dieren en vogels en shows. Inkomticket inbegrepen.

Woensdag 09 februari 2022  : volledige dag bezoek aan Magic Kingdom Disney World, Dit is een must voor iedereen .
Eddy is de enige gids die u een ganse dag gaat begeleiden op een rustige seniorenmanier met bezoek aan zoveel mogelijk attracties.
Inkomticket inbegrepen.

Donderdag 10 februari 2022 : volledige dag bezoek aan Kennedy Space Center. Gewoon heel interessant voor alle senioren die interesse betonen in ruimtevaart en geschiedenis van Mars en andere planeten. Mooie films en zeer goed onderhouden park.
Inkomticket inbegrepen.

Vrijdag 11 februari 2022 : continentaal ontbijt in het Hotel en vertrek met onze minivan naar Tampa . Hier aangekomen is er een bezoek gepland aan Busch Gardens  Ongeveer een halve dag .Dit park heeft zo een beetje allerlei aan te bieden met indrukwekkende acht banen waar wij alleen maar naar kijken met verbazing. De jeugd van Florida verzamelt hier voor allerlei evenementen en concerten. Wat onze interesse betreft is de mooie aanleg van dit park , de vogels en de natuur.  Inkomticket inbegrepen.
Na het bezoek aan Busch Gardens gaan wij overnachten in Hotel Hyatt Place ( vlak bij het park gelegen.) Avondmaal in een restaurant in de buurt.

Hotel  Hyatt Place

Opgelet !!! gedurende deze week lunchen wij s’middags in de parken voor weinig dollars en s’avonds rijdt Eddy met jullie naar diverse gekende restaurants voor het avondmaal. Jullie zullen verstomd staan van de prijs en de kwaliteit van deze restaurants.Een volledig avondmaal met saladebar + drank hebt U al voor 30 dollar per persoon. Sizzlers + Ponderosa zijn een paar bekende namen.

Zaterdag 12 februari 2022 : Wij vertrekken na het ontbijt naar Clearwater Beach met een indrukwekkende mooi brug richting Naples.Aangekomen in Naples gaan wij de botanische tuin bezoeken ( wereldbekend voor zijn aanleg) Gans de namiddag genieten!!!!!! Overnachting in Hotel Lemon Tree Inn en avondmaal in Naples


Hotel Lemon Tree Inn in Naples

Zondag 13 februari 2022 : Na het ontbijt vertrek naar de Everglades met bezoek aan een Indianenstam met krokodillenshow en oude ambachten.. Daarna 1 uurtje op een boot met vliegwiel naar en door de Everglades ( moet je absoluut meemaken …is uniek )  In de namiddag rijden wij via Miami naar Miami Beach voor overnachting en avondmaal. Wij overnachten in Hotel Collins op de Collins avenue.


Hotel Collins  in Miami Beach

Maandag 14 februari 2022 : Na het ontbijt vertrek naar Miami Port Zeehaven voor check-in en vertrek van onze 5 daagse cruise naar             “De Bahamas “ Eddy reserveert op het schip van de rederij Carnival: een buitenhut met balkon voor de volledige cruise in vol  pension. Dranken zijn niet inbegrepen. Een oase van rust na onze rondrit. Wij bezoeken 2 eilanden van de 632 eilandjes van de archipel van de Bahamas. Een stop van 1 dag in Nassau ( de hoofdstad ) met ½ dag excursie inbegrepen.Eddy was hier al 18 keer en zal u begeleiden met de gehuurde minibus en plaatselijke chauffeur. In Nassau staat het wereldbekende Hotel Atlantic met Michael Jackson suite .Dus wij zijn 2 dagen op zee en 2 dagen  maken wij een stop : Nassau en Coco Bay eiland.Middagmaal eerste dag ( maandag )tot en met ontbijt laatste dag  (vrijdag )inbegrepen. De juiste uurregeling volgt later.

Maandag -Dinsdag-Woensdag-Donderdag-Vrijdag : 5 daagse cruise

Opgelet beste Senioren : Deze cruise is niet inbegrepen in onze prijs. De prijs van deze cruise is : 659 € per persoon.
Bij uw reservatie even vermelden of u de cruise gaat meedoen ja of neen. Indien er niet genoeg belangstelling is voor deze cruise gaan wij de cruise niet doen. Indien wij de cruise niet doen , gaan wij 2 dagen verlengen in Hotel Collins in Miami Beach op maandag 14 en dinsdag 15 februari 2022 en vertrekken dan terug naar Belgie op dinsdag 15 februari 2022 Aankomst in Belgie op woensdag 16 februari 2022 ..In dit geval is de reisduur : 12 dagen . Indien wij de cruise wel doen is de reisduur : 15 dagen.

Vrijdag 18 februari 2022 : Na het ontbijt  check-out van onze cruise en  een volledige dag vrij in Miami Beach. In de late namiddag transfer naar de luchthaven van Miami voor vertrek naar Europa.( Brussel )

Zaterdag 19 februari 2022 : Aankomst in Brussel rond 07 uur in de morgen .

Even belangrijke informatie :

 1. De bedoeling is , indien interesse , u deelname te bevestigen zonder een voorschot te betalen. Eddy wil een extra service aanbieden voor maximum 10 personen , dus graag uw bevestiging.
 2. Voorschot wordt betaald op 30 september 2021
 3. Saldo wordt betaald op 30 november 2021
 4. Graag mededelen : met cruise ( supplement van 659 € ) of geen interesse in de cruise
 1. Alle deelnemers komen samen in Belgie voor een algemene info over deze fantastische reis ongeveer 2 maanden voor vertrek.
 2. Eddy zal u daar allerlei informatie bezorgen over deze reis met betrekking tot : dollars-verzekering-kledij-weer-restaurants-excursies – cruise-reisdokumenten-esta – formulier voor de U.S.A-reis en annulatieverzekering. enz .
 1. De juiste datum voor die infodag zal u bijtijds ontvangen
 2. Zoals gemeld …er kunnen maar 10 personen mee…….
 3. De eerste tien personen die zich melden gaan uiteraard mee. Indien er meer dan 10 personen zijn zullen wij deze reis hernemen in maart 2022

Prijs voor deze VIP-reis seniorenreis is : 2.789 € per persoon in een dubbele  kamer alleenstaande senioren wordt gevraagd de kamer te delen. 
Cruiseprijs voor 5 dagencruise in vol pension prijs 659 € is niet inbegrepen.


Cape Canaveral Kennedy Space Center

Inbegrepen in onze prijs :

 1. Vliegtuigticket Zaventem – USA – Zaventem .
 2. Alle Hotels vermeldt in ons programma ( kan wijzigen maar dan naar een zelfde categorie of beter )
 3. Continentaal ontbijt gedurende de ganse rondreis
 4. Een minivan van 15 personen voor onze rondrit
 5. De gasolina ( benzine) voor ons minibusje
 6. Chauffeur + gids Eddy gedurende de ganse rondreis.
 7. Alle inkomticketten vermeld in ons programma.

Niet inbegrepen in onze prijs :

 1. De 5 daagse cruise naar De Bahamas voor 659 €
 2. Reis en annulatieverzekering Touring
 3. Middaglunch en avondmaal .

Fijne reis toegewenst !!!!   

Eddy Boeckmans
Reisbegeleider + orgnisator + chauffeur minivan.

You cannot copy content of this page